کیک جنگل سیاه

معنی فارسی آن ” کیک گیلاس جنگل سیاه” میشود و به انگلیسی Black Forest gateau و به آمریکایی Black Forest cake عنوان گذاری میشود.
این کیک اصلالتا مربوط به جنوب آلمان است و از لایه هایی از کیک شکلاتی و خامه فرم گرفته و گیلاس تشکیل شده و البته روی کیک هم با خامه پوشیده شده و با شکلات رنده شده و آلبالوی مارسکینو تزئین میشه. این کیک شکلاتی به دلیل داشتن گیلاس و شراب گیلاس با نام Kirschwasser یک طعم بسیار ویژه ای داره.

طرز تهیه کیک جنگل سیاه

  • زمان پخت: ۵۰ دقیقه
  • تعداد: ۵ نفر
  • سطح آشپزی: آسان

  • مواد اولیه
  • کره نرم ۱۰۰ گرم
  • آرد ۳۰۰ گرم
  • پودرکاکائو ۷۰ گرم
  • شکر ۳۰۰ گرم
  • نمک یک پنس
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • جوش شیرین ۱ ق چ
  • دوغ بی نمک ۱/۲ و۱ پیمانه
  • وانیل ۱ ق چ
  • کمپوت گیلاس
  1. دستورالعمل
  2. فر را با درجه حرارت ۱۸۰ درجه روشن کرده، ۲ قالب کوچک ۱۸ سانتی را کاغذ روغنی انداخته کنار میگذاریم. کره نرم و شکر را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا کرمی و سبک شود سپس تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و پس از هر اضافه کردن ۳۰ ثانیه بهم بزنید. آرد، جوش شیرین، پودر کاکائو و نمک را مخلوط کرده و به همراه دوغ به تناوب اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید. مواد کیک را درون قالبها ریخته و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار داده، بعد از پخت و خنک شدن روی سطح کیک را با آب کمپوت مرطوب کرده، خامه فرم گرفته مالیده و لایه دوم را روی آن قرار میدهیم. روی کیک را با خامه و گیلاس تزئین کنید.