نان نوتلا، نان خانـگی

با کمک این دستور به راحتی نان نوتلا را در خانه درست کرده و با یک لیوان چای میل نمایید.

طرز تهیه نان نوتـلا

  • زمان پخت: ۵۰ دقیقه
  • تعداد: ۶ تا ۱۰ نفر
  • سطح آشپزی: متوسط

  • مواد اولیه
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • شکر ۱/۲ پیمانه
  • آب ولرم ۱/۳ پیمانه
  • شیر ۱ پیمانه
  • مایه خمیر ۱ ق س
  • بهبود دهنده ۱ ق چ
  • وانیل/۴۱ ق چ
  • کره نرم ۱۰۰ گرم
  • آرد به مقدار لازم
  • نمک ۱/۴ ق چ
  • نوتلا ۱ پیمانه
  1. دستورالعمل
  2. طرز تهیه: ابتدا مایه خمیر، ۱ ق س شکر، ۳/۱ آب ولرم را مخلوط کرده و کنار میگذاریم سپس در ظرفی دیگر نمک، وانیل، تخم مرغ، شکر، بهبود دهنده، شیر و نیمی از کره را باهم مخلوط میکنیم و خمیر مایه به عمل آمده را اضافه کرده و آرد را کم کم اضافه میکنیم، در حین ورز دادن مابقی کره را به خوردِ خمیر می دهیم. خمیر را در جایی گرم قرار داده تا استراحت کند و حجم آن ۲ برابر شود، سپس خمیر را باز می کنیم و روی آن نوتلا مالیده، خمیر دوم و سوم و چهارم را به همین صورت باز کرده و روی هم قرار می دهیم. سپس ۱۶ قسمت مساوی برش میدهیم.حال دو به دو برش ها را باهم تاب داده در سینی قرار داده سپس استراحت دوم را به خمیر می دهیم. فر ۱۹۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار داده بعد از خارج کردن از فر برای براق شدن روی آن را شهد میمالیم.