درباره ی آموزشگاه

پینوبا در فرهنگ زبان فارسی یعنی آشی که روی آن کشک ریخته میشود.
آموزشگاه در سال ۹۲ تاسیس و در همان سال شروع به کار نمود. در زمینه های آشپزی، شیرینی پزی، انواع دسر، کافی شاپ و سالاد ساز و اردور ساز با ارائه ی مدرک فنی و حرفه ای آماده به کار است.
همچنین پذیرای انواع سفارشات در مراسم و مهمانی ها نیز میباشد.

نیاز انسان به خوراک یکی از احتیاجات ذاتی یا فیزیولوژیک است که مهم‌ترین عامل بقای زندگی و طول عمر می‌باشد. احتیاج به خوراک دائمی است و ارگانیسم را مجبور می‌کند تا برای بدست آوردن خوراک و رفع گرسنگی کوشش کند.

تغذیه صحیح رشد را میسر می‌سازد، به تندرستی و طول عمر می‌انجامد و با تأثیر بر روی مغز و روان سبب رشد فکری می‌گردد.

غذای انسان باید شامل پروتئین‌ها، چربی‌ها، کربوهیدرات‌ها، مواد معدنی، ویتامین و آب باشد تا رشد و سلامت یاخته‌های بدن تأمین شود. این مواد با تغییراتی که در لوله گوارش حاصل می‌کنند قابل جذب می‌شوند و برای تأمین نیازهای حیاتی مورد استفاده یاخته‌های بدن قرار می‌گیرند.

بخشی از راز موفقیت در زندگی اینست که چیزی که دوست داری را بخوری و بگذاری غذا خودش در درونت مبارزه کند. – مارک تواین –

زندگی انسان ؛ امروزه با توجه به تمام مشکلات و معضلات روزمره بیش از پیش سخت تر گردیده است .کار و تلاش روزانه انسانها در مقیاس با گذشته بسیار افزایش یافته علاوه بر این که آلودگی ها و نگرانی ها و فشار ها نیز بیش از تحمل انسان او را روز به روز شکسته تر و خسته تر کرده است .انسان در زندگی روزمره چندین فاکتور مهم و تعیین کننده دارد که می تواند با اصلاح و یا بهبود این مولفه ها دستی بر سر زندگی و حال امروز خود بکشد . یکی از مهمترین و تاثیر گذارترین این فاکتور ها،تغذیه و خوراک انسانهاست.

هر انسان برای تامین انرژی روزانه خود نیاز دارد که روزانه زمانی راصرف تغذیه خویش نماید .این زمان می تواند در ۳ وعده اصلی و چند میان وعده تعریف شود . در گذشته اهمیت زیادی به این امر داده نمی شد و فقط این مسئله که سیر شدن حاصل گردد مهم بود.اما امروزه بحث تغذیه تبدیل به علمی فراگیر و پر اهمیت گردیده است . متخصصان این امر با بهره گیری از علم روز دنیا تلاش بر این دارند که بتوانند با ارائه راهکارهایی انسانها را هر چه بهتر و سالم تر تغذیه نمایند. در کنار این متخصصین آشپزها هستند که به عنوان یک عامل اجرایی بر نظرات و خواسته های این متخصصین جامعه عمل می پوشانند. یک آشپز موفق مطمئنا خود نیز باید علاوه بر آشنایی کامل با روش طبخ و تهیه غذا اشرافی نیز به علوم تغذیه داشته باشد . دوران آشپزی سنتی با گرایش بر آشپزی موروثی و سینه به سینه گذشته است و آشپزی موفق است که رویکردی علمی به مقوله آشپزی داشته باشد.

آشپزی امروزه یک هنر – صنعت است که موفقیت در آن مستلزم آگاهی کامل و به روز بودن است. آموزش مقوله ای است که انسانها ی موفق در هر مقام و جایگاهی آن را فراموش نکرده و همیشه و در همه حال در صدد ارتقاء آن هستند.اهمیتی ندارد که شما با چه عنوان و شغلی در چرخه حیات مشغول به نقش آفرینی هستید مهم این است که گردونه ی علم با سرعتی فزاینده رو به حرکت است و برای بقا در این چرخه نیازمند آنید که همراه این گردونه خود را وفق داده و حرکتی نمایند.