چیکن کوردن بلو

کوردون بلو غذایی اروپایی به صورت گوشت پیچیده شده در پنیر است. کوردون بلو در زبان فرانسه به معنای روبان آبی است اما در آشپزی به گوشتی گفته می‌شود که میان آن ژامبون و پنیر قرار می‌دهند و سرخ می‌کنند و معمولاً با سس سرو می‌شود.
کوردون بلو در اصل نوعی شنیتسل است که داخل آن را با پنیر زرد و کالباس پر می‌کنند که هم با گوشت قرمز و هم با گوشت مرغ تهیه می‌شود. این غذا به صورت غوطه‌ور در روغن باید سرخ شود که کاملاً مغزپخت شود. محتویات کوردون بلوی آماده فروشگاهی معمولاً عبارت است از سینه مرغ، آب، نمک، ادویه، آرد سوخاری، پنیر گودا، ژامبون گوشت، نشاسته، صمغ گیاهی، کازئینات سدیم.

طرز تهیه چیکن کوردن بلو

  • زمان پخت: ۶۰ دقیقه
  • تعداد: چهار نفر
  • سطح آشپزی: آسان

  • مواد اولیه
  • سینه مرغ متوسط ۲ عدد
  • ژامبون ۲ ورق
  • پنیر ورقه ای ۲ ورق
  • آرد سفید به مقدار لازم
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • پودر سوخاری به مقدار لازم
  1. دستورالعمل
  2. سینه مرغ را بین دو نایلون گذاشته و با بیفتک میکوبیم، سینه مرغ را روی سطح صاف قرار داده روی آن یک ورق ژامبون و روی ژامبون یک ورق پنیر قرار داده و از یک طرف رول میکنیم، یک ساعت در یخچال استراحت میدهیم بعد در آرد سفید سپس در تخم مرغ و در انتها در آرد سوخاری زده در روغن سرخ میکنیم.