شیرینـی لطیفه

این شیرینی به دلیل لطیف و سبک بودن در بین طرفداران شیرینی بسیار خواهان دارد. از نکاتی که به همگام پخت باید رعایت شود مدت زمان همزدن سفیده های تخم مرغ است.

طرز تهیه شیرینی لطیفه

  • زمان پخت: ۳۰ دقیقه
  • تعداد: مقدار زیاد
  • سطح آشپزی: آسان

  • مواد اولیه
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • کرم تارتار ۱/۲ ق چ
  • شکر ۸۰ گرم
  • آرد ۶۰ گرم
  • نشاسته ذرت ۶۵ گرم
  • بکینگ پودر ۱ ق چ
  • پودر شکر ۱ ق س
  • وانیل ۱/۴ ق چ
  1. دستورالعمل
  2. ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن نمایید.زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده .شکر و زرده تخم مرغ را زده تا روشن و کشدار شود.وانیل را هم در حین زدن اضافه کنید.سفیده را جداگانه زده تا کمی پف کند سپس کرم تارتار را اضافه کرده و پودر شکر را آرام آرام داخل سفیده میریزیم.هم زده تا سفت شود.سفیده و زرده را با هم مخلوط کرده و به صورت دورانی هم میزنیم.آرد را که با بکینگ پودر ۳ مرتبه الک کرده ایم را به مواد اضافه کرده و هم زده تا مواد با هم ترکیب شوند.در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و روی آن را چرب میکنیم.مواد داخل قیف را با سرماسوره ی ساده میریزیم و در داخل سینی فر قیف میزنیم و روی آن الک پودر قند میپاشیم.به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار میدهیم.