شیرینـی مارمالادی زعفرانی

شیرینی بسیار سبک و کم حجم بوده و اگر به صورت لقمه ای درست شود به نوعی راحت الحلقوم محسوب میشود.

طرز تهیه شیرینی مارمالادی زعفرانی

  • زمان پخت: ۴۵ دقیقه
  • تعداد: ۲۰ تا ۳۰ نفر
  • سطح آشپزی: آسان

  • مواد اولیه
  • کره ۱۰۰ گرم
  • پودر قند ۱/۴ پیمانه
  • زعفران دم کرده ۱ قاشق چایخوری
  • آرد ۱۶۰ گرم
  • پودر کاستارد ۲۰ گرم
  • زرده تخم مرغ ۱ عدد
  • مارمالاد مقداری
  • پور قند جهت تزئین
  1. دستورالعمل
  2. فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن کرده،کره را با پودر قند با همزن برقی میزنیم تا کرم رنگ شود.سپس زرده تخم مرغ و زعفران دم کرده را اضافه میکنیم.حالا آرد و پودر کاستارد را الک کرده و به تدریج اضافه میکنیم.سپس خمیر را در کیسه نایلونی گذاشته و به مدت ۲۰ دقیقه استراحت میدهیم.سپس از خمیر مقداری به شکل توپ های کوچک درآورده و روی آن را با چوب کباب چوبی گود میکنیم و در سینی فر به مدت ۱۰ دقیقه قرار میدهیم (در طبقه ی وسط فر).بعد از سرد شدن روی آن پودر قند میپاشیم و بعد روی هرکدام مارمالاد میریزیم.