کرامـبل کیک
کیک کرامبل از اون دسته کیک های خوشمزه میوه ای و طعم داره که با یک لایه کرانچی روی سطح خودش میتونه یک تجربه عالی برای تهیه یک کیک خاص باشه.
طرز تهیه کرامبل کیک
- زمان پخت: ۴۰ دقیقه
- تعداد: ۶ تا ۷ نفر
- سطح آشپزی: آسان
- مواد اولیه
- آرد سفید ۲۱۰ گرم
- نشاسته ذرت ۱۰ گرم
- شیر ۱/۳ پیمانه
- بکینگ پودر ۲ ق چ
- وانیل ۱/۴ ق چ
- شکر ۱۸۰ گرم
- مارگارین ۱۱۵ گرم
- تخم مرغ ۲ عدد
- مواد رویه
- سیب پخته ۲ عدد
- گردو ۱/۲ پیمانه
- شکر ۲ ق س
- دارچین ۱ ق چ
- دستورالعمل
- ابتدا فر را با درجه حرارت ۱۷۰ درجه گرم کرده. قالب کمربندی ۲۲ سانتی را کاغذ روغنی انداخته چرب و آرد پاشی کرده، کنار گذاشته. آرد، بکینگ پودر و نشاسته ذرت را الک کرده و کنار بگذارید. شکر و مارگارین را با همزن برقی زده تا مواد کرمی شود سپس تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و هرکدام را یک ثانیه بزنید. مقداری از آرد را به مواد اضافه کرده سپس نیمی از شیر و وانیل را اضافه کرده کمی هم بزنید سپس مقداری از آرد و بعد مابقی شیر را اضافه کرده و هم بزنید در انتها مابقی آرد را نیز اضافه کرده و در حد یکدست شدن هم بزنید. مواد را در قالب ریخته و سیب ها را برش دلخواه داده روی مواد کیک چیده و کمی فشار دهید تا اندکی در مایه کیک فرو روند. شکر و گردو و دارچین را یک لحظه در غذاساز ریخته و روی سیب ها بپاشید. قالب را در طبقه وسط فر با گرمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه بپزید تا رو و اطراف آن طلایی شود سپس به مدت یک ساعت در قالب بماند تا سرد شود سپس از قالب جدا نمایید.