شیرینی پفـکی گردویی

شیرینی گردویی از آن دست شیرینی هایی است که تقریبا همه دوستش دارند. مهم‌ترین ویژگی این شیرینی آن است که در دهان آب می‌شود و بسیار لذیذ است.

طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی

  • زمان پخت: ۳۰ دقیقه
  • تعداد: ۲۰ تا ۳۰ نفر
  • سطح آشپزی: آسان

  • مواد اولیه
  • زرده تخم مرغ ۳ عدد
  • پودر شکر ۱۰۰ گرم
  • وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
  • مغز گردوی خرد شده ۱۰۰ گرم
  • پودر پسته مقداری جهت تزئین
  1. دستورالعمل
  2. زرده را با دور تند با همزن برقی میزنیم.پودر شکر را کم کم با قاشق چایخوری اضافه میکنیم.وانیل را ریخته و به همزدن ادامه میدهیم تا زرده سفید و کشدار شود.در آخر مغز گردو را اضافه میکنیم.سفتی این مواد باید در حدی باشد که وقتی یک قاشق از آن برمیداریم از قاشق چکه نکند.در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و به کمک دوتا قاشق چایخوری با فاصله قرار داده و در فر با حرارت ۱۶۰ درجه در طبقه ی وسط به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه قرار میدهیم.