کیک فاج شکلاتی

این کیک کاملا سریع و آسان پخته میشود و با کمی تزئین جهت پذیرایی در مهمانی ها مناسب است.

طرز تهیه کیک فاج شکلاتی

  • زمان پخت: ۴۰ دقیقه
  • تعداد: ۶ نفر
  • سطح آشپزی: آسان

  • مواد اولیه
  • کره یا مارگارین ۱۳۰ گرم
  • قهوه فوری ۳ ق چ
  • پودر کاکائو ۳۰ گرم
  • آرد ۱۵۰ گرم
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • شکلات سیاه ۱۳۰ گرم
  • خامه ساده ۷۰ گرم
  • روغن مایع ۵ ق چ
  • آب ۹۰ میلی لیتر
  • بکینگ پودر ۱/۲ ق چ
  • شکر ریز ۱۵۰ گرم
  • شکر ریز ۱۵۰ گرم
  1. دستورالعمل
  2. کره،شکلات،قهوه فوری و آب را در ظرفی مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید.حرارت را ملایم کنید و گاهی هم بزنید تا شکلات و کره ذوب شوند.در ظرف دیگری آرد،بکینگ پودر و پودر کاکائو را با یکدیگر مخلوط و الک کنید بعد شکر را اضافه کنید.سپس تخم مرغ ها، روغن مایع و خامه را نیز در ظرف دیگری بریزید و با هم مخلوط کنید.حالا این مخلوط را به مواد خشک بیفزایید و خوب ترکیب کنید.سپس مخلوط شکلات را به مایه اضافه کنید و مایه را در قالب مافین که در آن کپسول انداخته اید بریزید به طوری که ۳/۲ قالب ها پر شود.کیک ها را در طبقه ی وسط فری که از قبل با دمای ۱۶۰ درجه ی سانتیگراد گرم کرده اید به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزید.اجازه دهید کاملا خنک شوند.حالا روی کیک ها را با کرم گاناش تزئین نمایید.برای تهیه گاناش ۱۰۰ گرم خامه را در ظرف ریخته روی حرارت قرار دهید و ۱۵۰ گرم شکلات خرد شده را بیفزایید و مخلوط کنید تا شکلات ذوب شود .پس از سرد شدن آن را مصرف نمایید.