سنت اونوره، شیرینی فرانسوی

گاتو سنت اونوره نوعی شیرینی فرانسوی بوده که معمولا با خامه و میوه های فصل درست میشود و همچنین خمیر پایه.

طرز تهیه گاتو سنت اونوره

  • زمان پخت: ۶۰ دقیقه
  • تعداد: چهار نفر
  • سطح آشپزی: آسان

  • مواد اولیه
  • آرد الک شده ۱ پیمانه
  • کره ۱/۳ پیمانه
  • نمک ۱/۴ ق چ
  • آب یخ ۳ الی ۴ ق س
  • * با این مواد خمیر را نظیر خمیر پای درست کنید و یک دایره ی ۲۳ سانتیمتری تشکیل دهید

  • مواد لازم برای خمیر پفی
  • کره ۱/۲ پیمانه
  • آرد الک شده ۱ پیمانه
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • نمک ۱/۴ ق چ
  • کرم پاتریسیر + خامه
  • آب ۱ پیمانه
  • *با نصف این مواد نانی شبیه خمیر نان خامه ای درست کنید

  1. دستورالعمل
  2. خمیر پای را درست کرده و آنرا با وردنه باز کرده یک دایره به قطر ۲۳ سانتی متر درست کرده داخل سینی شیرینی پزی پهن کنید. مایه خمیر پفی را درست کرده آنرا در قیف دهانه بزرگ مخصوص تزئین بریزید. حاشیه خمیر را کمی نم بزنید و مایه خمیر پفی را به اندازه یک گردو به فاصله های سه سانتیمتر از یکدیگر در حاشیه خمیر پای قرار دهید. اگر قیف تزئین ندارید خمیر را با نوک قاشق مرباخوری به اندازه یک گردو روی حاشیه خمیر بگذارید. مابقی خمیر پفی را به همان اندازه در جاهای خالی سینی یا سینی دیگر به فاصله های ۶ الی ۷ سانتی متر در ته سینی که کاملا چرب شده بگذارید. هر دو سینی را در حرارت فر ۱۹۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بپزید سپس هردو سینی را از فر بیرون بیاورید تا نانها خنک شوند. نصف پیمانه شکر را روی حرارت ملایم بگذارید تا آب شده طلایی رنگ گردد سپس ۴/۱ پیمانه آب جوش به آن اضافه کنید. وقتی شکر در آب حل شد و مخلوط به صورت شیره قهوه ای درآمد آنرا از روی حرارت بردارید و بگذارید نیم گرم شود. نانهای پفی را که در سینی جداگانه پخته شده در شربت کارامل فرو برده و آنها را با دقت بین نانهای پفی دیواره خمیر اول بچسبانید به طوریکه یک دیواره دو طبقه درست شود. شیرینی را بگذارید یک ساعت بماند تا نانهای پفی کاملا روی طبقه زیر بچسبد. بعد از اینکه خامه را با کرم پاتیسیر مخلوط کردید دو عدد سفیده تخم مرغ را با ۳ ق س شکر بزنید تا شکل گیرد و سفت و سفید شود. آن را با حرکات دورانی با کرم پاتیسیر مخلوط کنید و داخل گاتوسنت اونوره را از کرم پر کنید و روی آن را با میوه های مختلف یا شکلات رنده شده و خلال بادام بود داده تزئین نمایید