رول کشمشی

نان رول کشمشی جزو نان های آسان پخت در منازل است و به راحتی با این دستور میتوانید آن را بپزید.

طرز تهیه نان رول کشمشی

  • زمان پخت: ۹۰ دقیقه
  • تعداد: ۸ تا ۹ نفر
  • سطح آشپزی: متوسط

  • مواد اولیه
  • شیر ولرم ۱/۲ پیمانه
  • شکر ۳۰ گرم+وانیل ۱/۴ ق چ
  • روغن یا کره ۳۰ گرم
  • نمک ۱/۴ ق چ
  • آرد در حدود ۲ پیمانه
  • مخمر ۱ ق س سرخالی
  • شیرخشک ۱ ق چ
  • مواد میانی
  • شکر قهوه ای ۲ ق س
  • کشمش ۱/۴ پیمانه
  • کره ۲ ق س
  • دارچین ۱ ق س
  1. دستورالعمل
  2. ۱ ق س شکر،۴/۱ پیمانه شیر ولرم و مایه خمیر را مخلوط کرده اجازه میدهیم بماند تا وربیایید. در ظرفی دیگر تخم مرغ،شیر ولرم، کره نرم، وانیل،نمک و شکر را مخلوط کرده هم زده تا مایه یکدست شود سپس مایه خمیر را اضافه کرده پس از اینکه مخلوط شد آرد را کم کم اضافه کرده تا جایی که خمیر به دست نچسبد، ۵ دقیقه ورز میدهیم سپس در ظرف چرب شده قرار میدهیم در جایی گرم قرار داده به مدت ۱ ساعت استراحت میدهیم، بعد از عمل آمدن خمیر پف خمیر را به وسیله دست گرفته، خمیر را روی میز آرد پاشی شده باز کرده به اندازه یک مستطیل۲۰×۱۵ دور خمیر را مرتب کرده، کره نرم را روی خمیر مالیده، شکر و دارچین را مخلوط کرده و روی خمیر میپاشیم و کشمش ها را روی شکر ریخته، لبه های خمیر را با سفیده تخم مرغ مرطوب کرده و به آرامی از درازا رول میکنیم و با چاقوی تیزی رول را برش میدهیم در سینی چرب شده قرار میدهیم و اجازه میدهیم ۲۰ دقیقه استراحت کرده سپس به آرامی روی آنرا زرده تخم مرغ مالیده در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۹۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار میدهیم.