شیرینی برنجی، شیریـنی سنتی
در تهیه این شیرینی که شهرت خاصی در میان ایرانگردان و ایرانیان دارد از آرد برنج، آرد گندم، پودر شکر، روغن جامد، تخم مرغ، گلاب و هل استفاده میشود. نان برنجی انواع گوناگونی نیز دارد که از آن میان میتوان به نان برنجی ساده با روغن کرمانشاهی و نان برنجی زعفرانی اشاره کرد.نان برنجی، اصلیترین سوغات کرمانشاهیان، در هفتمین اجلاس سراسری شورای سیاستگذاری ثبت آثار معنوی کشور که در شهر شاهرود برگزار شد، به ثبت ملی رسید.
طرز تهیه شیرینی برنجی
- زمان پخت: ۳۰ دقیقه
- تعداد: ۲۰ تا ۳۰ نفر
- سطح آشپزی: آسان
- مواد اولیه
- زرده تخم مرغ ۲ عدد
- آرد برنج ۲ پیمانه پر
- روغن یا کره ۱۵۰ گرم
- پودر شکر ۳/۴ پیمانه
- شیر و گلاب ۱/۴ پیمانه
- دستورالعمل
- تخم مرغ ، پودر شکر ، وانیل و روغن را حسابی به مدت ۵ دقیقه زده.آرد برنج را اضافه کرده و سپس شیر و گلاب را اضافه میکنیم و بعد از آن ورز میدهیم.خمیر را در کیسه ی نایلونی به مدت ۵ ساعت میگذاریم بماند و بعد روی سطح صاف باز کرده.برای آنکه خمیر به وردنه نچسبد یک کاغذ روغنی روی خمیر میگذاریم و با قالب در می آوریم و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه با درجه حرارت ۳۰۰ در فر میگذاریم.
ممنون بابت این مطلب مفید
خواهش میکنم.
واقعا ازتون ممنونم
خواهش میکنم
کارتون حرف نداره
خیلی ممنون
لطف دارین
تشکر
خواهش میکنم
درود بر شما
مچکر
مچکرم
خواهش میکنم
سپاس…
خواهش میکنم
بسیارعالی
خواهش میکنم
خیلی دنبالش بودم-تشکر
خواهش میکنم
مرسی…
خواهش میکنم
واقعا ازتون ممنونم
خواهش میکنم
سلام.سایت ما رو هم ببینید.
سلام.
حتما
سلام ممنون
خواهش میکنم
ممنون از این پست
خواهش میکنم
متشکرم
خواهش میکنم
پست بسیار خوب
متشکرم
کارتون حرف نداره
لطف دارین
واقعا ازتون ممنونم
خواهش میکنم