شیرینـی لطیفه
این شیرینی به دلیل لطیف و سبک بودن در بین طرفداران شیرینی بسیار خواهان دارد. از نکاتی که به همگام پخت باید رعایت شود مدت زمان همزدن سفیده های تخم مرغ است.
طرز تهیه شیرینی لطیفه
- زمان پخت: ۳۰ دقیقه
- تعداد: مقدار زیاد
- سطح آشپزی: آسان
- مواد اولیه
- تخم مرغ ۴ عدد
- کرم تارتار ۱/۲ ق چ
- شکر ۸۰ گرم
- آرد ۶۰ گرم
- نشاسته ذرت ۶۵ گرم
- بکینگ پودر ۱ ق چ
- پودر شکر ۱ ق س
- وانیل ۱/۴ ق چ
- دستورالعمل
- ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن نمایید.زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده .شکر و زرده تخم مرغ را زده تا روشن و کشدار شود.وانیل را هم در حین زدن اضافه کنید.سفیده را جداگانه زده تا کمی پف کند سپس کرم تارتار را اضافه کرده و پودر شکر را آرام آرام داخل سفیده میریزیم.هم زده تا سفت شود.سفیده و زرده را با هم مخلوط کرده و به صورت دورانی هم میزنیم.آرد را که با بکینگ پودر ۳ مرتبه الک کرده ایم را به مواد اضافه کرده و هم زده تا مواد با هم ترکیب شوند.در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و روی آن را چرب میکنیم.مواد داخل قیف را با سرماسوره ی ساده میریزیم و در داخل سینی فر قیف میزنیم و روی آن الک پودر قند میپاشیم.به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار میدهیم.