کیک جنگل سیاه
معنی فارسی آن ” کیک گیلاس جنگل سیاه” میشود و به انگلیسی Black Forest gateau و به آمریکایی Black Forest cake عنوان گذاری میشود.
این کیک اصلالتا مربوط به جنوب آلمان است و از لایه هایی از کیک شکلاتی و خامه فرم گرفته و گیلاس تشکیل شده و البته روی کیک هم با خامه پوشیده شده و با شکلات رنده شده و آلبالوی مارسکینو تزئین میشه. این کیک شکلاتی به دلیل داشتن گیلاس و شراب گیلاس با نام Kirschwasser یک طعم بسیار ویژه ای داره.
طرز تهیه کیک جنگل سیاه
- زمان پخت: ۵۰ دقیقه
- تعداد: ۵ نفر
- سطح آشپزی: آسان
- مواد اولیه
- کره نرم ۱۰۰ گرم
- آرد ۳۰۰ گرم
- پودرکاکائو ۷۰ گرم
- شکر ۳۰۰ گرم
- نمک یک پنس
- تخم مرغ ۲ عدد
- جوش شیرین ۱ ق چ
- دوغ بی نمک ۱/۲ و۱ پیمانه
- وانیل ۱ ق چ
- کمپوت گیلاس
- دستورالعمل
- فر را با درجه حرارت ۱۸۰ درجه روشن کرده، ۲ قالب کوچک ۱۸ سانتی را کاغذ روغنی انداخته کنار میگذاریم. کره نرم و شکر را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا کرمی و سبک شود سپس تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و پس از هر اضافه کردن ۳۰ ثانیه بهم بزنید. آرد، جوش شیرین، پودر کاکائو و نمک را مخلوط کرده و به همراه دوغ به تناوب اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید. مواد کیک را درون قالبها ریخته و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار داده، بعد از پخت و خنک شدن روی سطح کیک را با آب کمپوت مرطوب کرده، خامه فرم گرفته مالیده و لایه دوم را روی آن قرار میدهیم. روی کیک را با خامه و گیلاس تزئین کنید.