نان ساوری

نان ساوری یا نان گوجه در حقیقت نانی است که در داخل آن از گوجه ی خشک شده استفاده میشود و به نوعی مصرف غذای اصلی را هم میتواند در خود جای دهد. برای افرادی که تمایل به رژیم دارند کاملا مناسب است.

طرز تهیه نان ساوری

  • زمان پخت: ۹۰ دقیقه
  • تعداد: ۱۰ نفر
  • سطح آشپزی: متوسط

  • مواد اولیه
  • گوجه فرنگی خشک ۳۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی ۱ ق س
  • نمک ۱ ق م
  • رزماری خشک ۲/۴ ق م
  • آرد نان درحدود ۴۵۰ گرم
  • آب ولرم ۱۵۰ گرم
  • فلفل دلمه ای سبز و قرمز جمعا ۱ عدد
  • روغن زیتون ۴ ق س
  • مایع خمیر ۱ ق س
  • شکر ۱ ق م
  • ماست ۱۵۰ گرم
  1. دستورالعمل
  2. گوجه های خشک را خرد کرده در آب جوش قرار میدهیم تا نرم شود.فلفل دلمه ای ها را ریز خرد کرده کنار میگذاریم.مایع خمیر را با شکر کمی آب ولرم مخلوط کرده و اجازه دهید تا فعال شود.رب گوجه فرنگی و ماست و مابقی آب و ۳ ق از روغن را مخلوط کرده در حدی که یکدست شود سپس مایع خمیر فعال شده و کمی رزماری و نمک را اضافه کرده و آرد را کم کم اضافه میکنیم تا خمیر به دست نچسبد سپس فلفل دلمه و گوجه آبکش شده را اضافه کرده .خمیر ۳ دقیقه ورز داده و در ظرف چرب شده قرار داده در جای گرم به مدت ۳۰ دقیقه.سپس در قالب دلخواه قرار داده روی آنرا ۱ ق روغن زیتون مالیده و کمی نمک و رزماری ریخته در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ دقیقه قرار میدهیم.