چامیـن، غذای چینی

چامین یکی از معروف ترین غذاهای چینی- آمریکایی است که در سراسر دنیا محبوب و شناخته شده است. “چو” در زبان چینی به معنای “سرخ شده” و “مین” به معنای “رشته” است، اما امروزه کم تر پیش می آید که رشته این غذا سرخ شود. خوب است بدانید به جز نودل، باقی مواد اولیه این غذا قابل تغییر است و حتی گاهی نودل هم جای خود را به نان با برنج می دهد.

طرز تهیه چامین

  • زمان پخت: ۹۰ دقیقه
  • تعداد: چهار نفر
  • سطح آشپزی: آسان

  • مواد اولیه
  • کرفس ۲ ساقه
  • هویج نیمه پخته ۳ عدد
  • کدو ۲ عدد
  • قارچ ۶ عدد
  • پیازچه ۴ ساقه
  • فلفل دلمه ای ۲ عدد
  • سیر ۳ حبه
  • کره ۵۰ گرم
  • روغن مایع ۲ ق س
  • سویا سس ۱/۴ پیمانه
  • آب پرتقال ۲ ق س
  • کنجد ۱/۲ پیمانه
  • سینه مرغ ۱ عدد
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  1. دستورالعمل
  2. کرفس،هویج،کدو،قارچ،پیازچه،فلفل دلمه ای،سیر را به صورت خلالی درآورده،سبزیجات را جداگانه با مقداری کره تفت میدهیم.در حین تفت دادن کمی سویاسس،کنجد،نمک و فلفل اضافه میکنید.سینه مرغ را نیز به صورت خلال درآورده و در کره تفت میدهیم تا نرم و پخته شود.کمی سویا سس،آب پرتقال،نمک ،فلفل و کنجد هم به آن اضافه میکنیم.در آخر مواد را با هم مخلوط کنید و همراه سس چیلی سرو نمایید.