چامیـن، غذای چینی
چامین یکی از معروف ترین غذاهای چینی- آمریکایی است که در سراسر دنیا محبوب و شناخته شده است. “چو” در زبان چینی به معنای “سرخ شده” و “مین” به معنای “رشته” است، اما امروزه کم تر پیش می آید که رشته این غذا سرخ شود. خوب است بدانید به جز نودل، باقی مواد اولیه این غذا قابل تغییر است و حتی گاهی نودل هم جای خود را به نان با برنج می دهد.
طرز تهیه چامین
- زمان پخت: ۹۰ دقیقه
- تعداد: چهار نفر
- سطح آشپزی: آسان
- مواد اولیه
- کرفس ۲ ساقه
- هویج نیمه پخته ۳ عدد
- کدو ۲ عدد
- قارچ ۶ عدد
- پیازچه ۴ ساقه
- فلفل دلمه ای ۲ عدد
- سیر ۳ حبه
- کره ۵۰ گرم
- روغن مایع ۲ ق س
- سویا سس ۱/۴ پیمانه
- آب پرتقال ۲ ق س
- کنجد ۱/۲ پیمانه
- سینه مرغ ۱ عدد
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- دستورالعمل
- کرفس،هویج،کدو،قارچ،پیازچه،فلفل دلمه ای،سیر را به صورت خلالی درآورده،سبزیجات را جداگانه با مقداری کره تفت میدهیم.در حین تفت دادن کمی سویاسس،کنجد،نمک و فلفل اضافه میکنید.سینه مرغ را نیز به صورت خلال درآورده و در کره تفت میدهیم تا نرم و پخته شود.کمی سویا سس،آب پرتقال،نمک ،فلفل و کنجد هم به آن اضافه میکنیم.در آخر مواد را با هم مخلوط کنید و همراه سس چیلی سرو نمایید.