شیرینی پفـکی گردویی
شیرینی گردویی از آن دست شیرینی هایی است که تقریبا همه دوستش دارند. مهمترین ویژگی این شیرینی آن است که در دهان آب میشود و بسیار لذیذ است.
طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی
- زمان پخت: ۳۰ دقیقه
- تعداد: ۲۰ تا ۳۰ نفر
- سطح آشپزی: آسان
- مواد اولیه
- زرده تخم مرغ ۳ عدد
- پودر شکر ۱۰۰ گرم
- وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
- مغز گردوی خرد شده ۱۰۰ گرم
- پودر پسته مقداری جهت تزئین
- دستورالعمل
- زرده را با دور تند با همزن برقی میزنیم.پودر شکر را کم کم با قاشق چایخوری اضافه میکنیم.وانیل را ریخته و به همزدن ادامه میدهیم تا زرده سفید و کشدار شود.در آخر مغز گردو را اضافه میکنیم.سفتی این مواد باید در حدی باشد که وقتی یک قاشق از آن برمیداریم از قاشق چکه نکند.در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و به کمک دوتا قاشق چایخوری با فاصله قرار داده و در فر با حرارت ۱۶۰ درجه در طبقه ی وسط به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه قرار میدهیم.