شیرینـی مارمالادی زعفرانی
شیرینی بسیار سبک و کم حجم بوده و اگر به صورت لقمه ای درست شود به نوعی راحت الحلقوم محسوب میشود.
طرز تهیه شیرینی مارمالادی زعفرانی
- زمان پخت: ۴۵ دقیقه
- تعداد: ۲۰ تا ۳۰ نفر
- سطح آشپزی: آسان
- مواد اولیه
- کره ۱۰۰ گرم
- پودر قند ۱/۴ پیمانه
- زعفران دم کرده ۱ قاشق چایخوری
- آرد ۱۶۰ گرم
- پودر کاستارد ۲۰ گرم
- زرده تخم مرغ ۱ عدد
- مارمالاد مقداری
- پور قند جهت تزئین
- دستورالعمل
- فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن کرده،کره را با پودر قند با همزن برقی میزنیم تا کرم رنگ شود.سپس زرده تخم مرغ و زعفران دم کرده را اضافه میکنیم.حالا آرد و پودر کاستارد را الک کرده و به تدریج اضافه میکنیم.سپس خمیر را در کیسه نایلونی گذاشته و به مدت ۲۰ دقیقه استراحت میدهیم.سپس از خمیر مقداری به شکل توپ های کوچک درآورده و روی آن را با چوب کباب چوبی گود میکنیم و در سینی فر به مدت ۱۰ دقیقه قرار میدهیم (در طبقه ی وسط فر).بعد از سرد شدن روی آن پودر قند میپاشیم و بعد روی هرکدام مارمالاد میریزیم.