رولت مرغ و اسفاج

.رولت مرغ را میتوان به همراه دیگر افزودنی ها نظیر ژامبون، فلفل دلمه، ذرت، قارچ و … نیز پخت نمود. که در اینجا ما ظرز پخت رولت مرغ با اسفناج را برای شما آماده کرده ایم

طرز تهیه رولت مرغ و اسفناج

  • زمان پخت: ۵۰ دقیقه
  • تعداد: چهار نفر
  • سطح آشپزی: متوسط

  • مواد اولیه
  • سینه مرغ ۲ عدد
  • پنیر ماسکارپونه ۱۰۰ گرم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • سویاسس ۱/۴ پیمانه
  • آب لیموی تازه ۱/۴ پیمانه
  • اسفناج نیم کیلو
  • زعفران ۱/۲ ق چ
  • رب گوجه فرنگی ۳ ق س
  • آب مرغ ۱ پیمانه
  • ادویه کاری ۱ ق س
  1. دستورالعمل
  2. سینه مرغ را به صورت یک تکه بیرون آورده با بیفتک کوب بکوبید، یک لایه پنیر ماسکارپونه را روی آن مالیده زعفران را در ۲ ق س آب جوش حل کرده، کمی روی سطح مرغ بمالید، سپس نمک، ادویه کاری، سویاسس و آبلیمو را مخلوط کرده و روی سطح مرغ را با برس با این مواد آغشته کرده، به این ترتیب مرغ را مزه دار میکنیم. بقیه قسمتهای مرغ را چرخ کرده با آب لیمو، نمک، فلفل و زعفران مزه دار کنید. اسفناج را پس از شستن خرد کرده روی حرارت ملایم قرار داده تا بپزد و آب آن جمع شود سپس آن را با مقداری کره تفت دهید. اسفناج را روی سینه مرغ پهن کنید سپس روی آن گوشت مرغ چرخ شده قرار دهید. سینه مرغ را لوله کرده، انتهای آن را بدوزید، رولت آماده شده را در فویل بپیچید و در سینی فر گذاشته و در فری که با ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم نموده اید به مدت ۱ الی ۲ ساعت قرار دهید تا کاملا بپزد. البته زمان پخت این غذا در فر بستگی به بزرگی و کوچکی مرغ دارد در صورت کوچک بودن مرغ ممکن است زمان پخت از ۱ ساعت و نیم کمتر باشد. بعد از پخت در دیس قرار دهید و برش دهید و رب را در کمی کره تفت دهید نمک و فلفل و کمی آب یا آب مرغ به آن اضافه کنید و بگذارید چند جوش بزند و به صورت سس درآید در کف دیس دور برشها ریخته و سرو کنید.